Over ik-wil-dood.nl

Start | Over ik-wil-dood.nl

We hopen dat jouw bezoek aan deze site een bijzonder bezoek zal worden.

Deze site is ontwikkeld om mensen te bemoedigen om de hoop niet op te geven en als hulpmiddel om richting te geven aan een situatie die uitzichtloos lijkt. Wij hopen dat je bezoek de aanleiding zal zijn om contact met ons op te nemen.

Deze site is ontwikkeld door stichting Agapè, een interkerkelijke organisatie waar christenen uit verschillende soorten kerken werkzaam zijn, en Jesus.net, een internationale organisatie die gelooft dat als de wereld meer van Jezus zou hebben, deze wereld dan mooier wordt. We zijn als mens allemaal verschillend, geen van onze verhalen lijken op elkaar. Maar één ding hebben we zeker wel gezamenlijk: er was een dag in ons leven dat we realiseerden dat God van ons houdt.

We werken samen met christelijke en seculiere organisaties, waaronder 113 en de GGZ. Je zult doorverwijzingen op de website vinden naar relevante organisaties die je kunnen helpen als het leven je (te) veel is geworden. Schroom niet om met ons of met een van de andere organisaties contact op te nemen. Voor direct contact verwijzen we graag door naar 113 zelfmoordpreventie (24 uur per dag bereikbaar).

 

Samenwerking

We werken samen met diverse organisaties voor
informatie, advies, content, doorverwijzingen en vrijwilligers: