Er is hoop

Je hebt waarschijnlijk het een en ander op deze website gelezen. En nu wil je misschien meer te weten komen over wie God is. Op de website IkzoekGod.nl heb je daar de kans voor. Daar kun je lezen hoe groot zijn liefde is voor jou en hoe zijn liefde voor jou tot uiting is gekomen door Jezus zijn Zoon.

Daarnaast vind je daar nog meer persoonlijke verhalen van mensen die God leerden kennen. Ondanks de soms moeilijke situaties en lastige vragen vertellen deze mensen hoe hun leven een andere wending en soms zelfs een hele nieuwe start heeft gekregen. In hun leven maakte het leren kennen van God het grote verschil. Ontdek hoe jouw leven ook een wending kan krijgen.

Op IkzoekGod.nl is er ook een mogelijkheid om je vragen te stellen. Onze vrijwilligers zullen reageren op de reacties of vragen die je achterlaat.

Maar je mag ook hier direct je vragen achterlaten. Een van de vrijwilligers zullen hierop (online) reageren!

Bel Chris
Chris biedt hulp aan kinderen en jongeren. Je kan bellen (078 - 63 123 00), mailen (help@chris.nl) of chatten. Naar chris.nl »
Een brief voor jou
God vindt jou de moeite waard. Wat andere mensen ook zeggen en in welke omstandigheid je ook zit, of hoe jij over jezelf denkt, dat brengt daar geen verandering in. Bekijk deze brief voor jou »
God leren kennen
God is de vormgever van deze wereld en van alle mensen, ook van jou. God heeft iedereen – ook jou – op zijn eigen unieke manier geschapen om met Hem te leven. Je kan hem leren kennen! Lees verder »